Corona beleid

Buiten de schietbaan moet nog steeds een afstand van 1,50 meter gehandhaafd worden. Tussen de schietpunten zelf niet. Om die afstand te handhaven moet er gereserveerd worden wanneer u komt schieten.

We (het bestuur) hebben daarom een reserveringssysteem op de webpagina https://www.svolympic.nl/informatie/leden/baanplanner/ gezet. Het uur hebben we gedeeld in twee rondes in twee keer een half uur zodat iedereen kans heeft om te schieten. Het spreekt voor zich dat als er minder dan het maximaal aantal personen komen in de tweede ronde dat de personen kunnen blijven. Wel mag er maar een ronde gereserveerd worden anders heeft nog niet iedereen de kans om te schieten. Het maximaal aantal personen per ronde is 5 buitenom het bestuur. Zodra er 5 man gereserveerd hebben kan er niet meer voor die ronde gereserveerd worden. Er moet maximaal twee uur van tevoren op de dag gereserveerd zijn zodat het bestuur op de hoogte is wie en wanneer iemand komt. Natuurlijk alleen reserveren als u daadwerkelijk komt.

Om te reserveren gaat u naar bovenstaande webpagina en zorg dat u de kalender van minimaal augustus voor u heeft (eerst op volgende klikken nu we nog in juli zitten) om de beschikbare reserveringen te zien. Selecteer in het midden baan reservering ronde 1 of baan reservering ronde 2 en klik op de datum dat u wilt komen. Er staat een groen of geel bolletje bij. Bij een rood bolletje dan is reserveren voor die ronde niet meer mogelijk. Vervolgens geeft u uw naam en email adres op en klik op Boek nu!. De reservering is hiermee voltooid.

Voor personen die geen internet hebben of er niet mee overweg kunnen bel dan een (bestuur)lid die voor u kan reserveren.

Mondkapjes zijn niet verplicht. Onder begeleiding schieten is niet mogelijk tenzij uit een huishouden. Personen die geen lid zijn moeten van te voren aanmelden. Verenigingswapens dienen na gebruik door de gebruiker ontsmet te worden voor de volgende schutter. Voor de rest de algemene corona maatregelen in acht nemen.

Aan de tafel kunnen denk ik maximaal 6 man zitten inclusief bestuur maar dat moeten we 13 augustus even bekijken.

Deze regels blijven zeker geldig zolang het wettelijk verplicht is. Momenteel is er weer een enorme piek met besmettingen. De regels kunnen dus continu veranderen. Houd het nieuws en de website (nieuws sectie) in de gaten.